Praktijk Elly voor Natuurgeneeswijzen

Life Science Therapeut /  Magnetiseur 

Praktijk Elly

Voel je je niet lekker in jouw vel, hetzij lichamelijk of geestelijk, dan kunnen we middels energetische therapie werken aan jouw zelf genezend vermogen. Samen gaan we kijken of we jou weer in jouw kracht kunnen zetten.

We gaan op zoek naar de mogelijke oorzaak van de klacht en tegelijkertijd gaan we werken aan herstel. Het is verbazingwekkend wat er mogelijk is op energetisch gebied.

  

De helende kracht van jezelf

Als magnetiseur maak ik gebruik van de energie om ons heen -bundel die energie- om haar gericht daar waar nodig is in het lichaam aan te wenden en zodoende het zelfhelende vermogen ervan te activeren.

Ieder mens bouwt in zijn leven blokkades op. De taak van mij als energetisch therapeut is om de blokkade op te heffen, het energieveld schoon te maken en op te laden.

We gaan samen op zoek naar de oorzaak van jouw klacht, zodat we dit probleem bij de bron kunnen aanpakken en jij weer beter in balans komt.   

    

Voor wie zijn de natuurgeneeskundige behandelingen?

Iedereen. In mijn praktijk komt van jong tot oud.

Ben je mobiel ernstig beperkt dan is bezoek aan huis mogelijk.


Klachten en verstoringen

De klachten van mijn cliënten zijn erg divers en zeer uiteenlopend. Ben je uit balans? Ervaar je stress of vermoeidheid? Heb je pijn? Heb je klachten die je niet thuis kunt brengen? Ben je hoog-sensitief en heb je daar last van? Heb je onverwerkte problemen? Moet je herstellen van een operatie?

Ik help je graag op jouw weg naar herstel en balans. 


Ervaringen

 B.:

“Wat jij voor ons gezin doet is heel bijzonder, we zijn je daar dankbaar voor. De behandelingen helpen ons zowel lichamelijk als geestelijk, geven ons duidelijkheid en rust. De betrokkenheid, de rustgevende woorden, je bent echt een kanjer.”


A:

“Je hebt me uit een diep dal gehaald met je energie behandelingen en fijne gesprekken. Maar ook van bepaalde lichamelijke klachten. Wat jij voor me betekent en nu nog is een fijn gevoel.”Klachten
WKKGZ.pdf (114.67KB)
Klachten
WKKGZ.pdf (114.67KB)