Praktijk Elly voor Natuurgeneeswijzen

Life Science Therapeut /  Magnetiseur 

Behandelingen en tarieven

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van mijn ervaring als magnetiseur, mijn kennis als Life Science Therapeut en vaak is het gesprek een belangrijk onderdeel van mijn behandeling.

Een behandeltraject begint met een intakegesprek.

We gaan op zoek naar de mogelijke oorzaak van je klacht en tegelijkertijd gaan we werken aan herstel.

 

Energetisch lichaamswerk

Wanneer ik jou energetisch behandel krijg ik in mijn eigen lichaam het gevoel waar de meeste energie gevraagd wordt, waar blokkades zitten, waar een teveel of tekort aan energie zit. Als therapeut gebruik ik de energie die overal aanwezig is. Deze breng ik via mijn handen over naar het lichaam, de chakra’s of de aura, zodat het herstelproces in gang wordt gezet.

Je kunt tijdens het magnetiseren lichamelijk of geestelijk iets waarnemen. Dit verschilt per persoon. Enkele mogelijke sensaties zijn warm of koud gevoel, tintelingen, ontspanning, spiertrekkingen, vrijkomende emoties. Deze ervaringen ontstaan door het opnieuw of anders stromen van de energie in het lichaam.

 

De Bio-tensor

De Bio-tensor is een fijngevoelig Bio-energetisch test- en behandelinstrument.

Tijdens de energetische behandeling maak ik hier gebruik van.

Ook gebruik ik de Bio-tensor als test- instrument en meetinstrument. Ik test dan energetische waarden en functies in je lichaam op afwijkingen, die ik dan vervolgens kan behandelen. Ik gebruik hiervoor de integrale differentiatietest van Vita. Daarnaast kan ik supplementen uittesten op effectiviteit en gezondheid behorende bij jouw klacht.

 

Iriscopie

De iris van ieder mens is uniek. Door de specifieke kenmerken van de iris te bestuderen kun je de fysieke toestand inschatten, wat zijn relatief sterke of zwakke kenmerken van organen en systemen. Supplementen

Indien nodig kunnen we ervoor kiezen supplementen in te zetten voor een sneller of beter herstel. Deze middelen zijn van natuurlijke oorsprong,  op basis van  natuurlijke bestanddelen, om energie en herstel te ondersteunen.

 

De duur van het behandeltraject

Dit hangt af van de klachten en hulpvraag.

 

Toch nog even voor de duidelijkheid

Ik ben geen arts en geef geen advies over medicijnen. Mijn behandelingen zijn geen vervanging maar ondersteunend aan het reguliere medische traject en werken zowel fysiek als mentaal verlichtend.

 

Tarieven

Intake circa één uur €55,00

Consult magnetiseren/energetische therapie 30 minuten €25,00

Consult magnetiseren aan huis half uur €30,00 (exclusief reiskosten à €0,19 p/km)

Consult magnetiseren/energetische therapie  45-60 minuten €45,00

I.D. test zonder consult €20,00


Ik ben aangesloten bij de VBAG. Behandelingen natuurgeneeskunde kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. In je zorgpolis staat of dit ook voor jou geldt.