Praktijk Elly voor Natuurgeneeswijzen

Life Science Therapeut /  Magnetiseur 

Over Elly

Kinderen helpen te groeien en te bloeien was jarenlang mijn ding als leerkracht basisonderwijs. Zoeken naar oorzaken wanneer het allemaal iets minder goed gaat. Wat speelt er mee, qua aanleg, qua omgeving? Wat heeft dit kind (van mij) nodig?

Een aantal jaren terug kwam door privé-omstandigheden energetische therapie op mijn pad en al gauw was er geen weg meer terug.

Ik mocht 3 jaar meelopen in de praktijk van dhr. P. Mulder, alternatieve genezer in Oosterwolde. Een ongekende kans. Ik heb hier enorm veel mogen leren en ervaren.

Het vertrouwen van therapeut en cliënten was ook zeker nodig voor mijn zelfvertrouwen om dit pad te bewandelen. Ik voel nog steeds die verwondering.

Ook verwondering wat er dan gebeurt en wat er mogelijk is.

Ik vind het super om de energie te laten stromen om de ander te helpen.

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen en ik mag hierbij helpen, door een luisterend oor, voelen waar de energie gevraagd wordt (is dit fysiek of emotioneel? ), waar zitten blokkades, energie weghalen of aanvullen, om de ander te helpen.

Om alles beter te kunnen uitleggen en verklaren heb ik eerst Medische Basiskennis en Psychosociale Basisvakken gevolgd bij Vita in Zeewolde.

De opleiding Life Science Therapeut was daarna een logisch gevolg. Want naast de energetische therapie, had je o.a. ook iriscopie, levend- en droog bloed analyse, werken met de Bio-tensor, etc.. Zo interessant. Fantastische methoden om naast datgene wat ik voel in mijn eigen lichaam te laten zien en verklaren waar een klacht vandaan komt.

 

Contact en route

Wil je graag meer weten of wil je een afspraak maken?

Neem gerust contact met me op, ik help je graag!

Je kunt me telefonisch bereiken op woensdag, donderdag en vrijdag.

Het kan zijn dat ik iemand aan het behandelen ben, dan staat mijn telefoon uit. Spreek je boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Een appje of een mailtje kan natuurlijk ook.


Praktijk Elly voor Natuurgeneeswijzen

Life Science Therapeut

Magnetiseur


Elly Huizinga-van der Wal

Kûperij 51

8401 VP Gorredijk

Telefoonnummer: 06-207 99 279

info@praktijkelly.nl 

KvK: 74712764

BTW: NL001489903B32